WAAROM VALT PAYPAL WERKKAPITAALLENING AF?

 Wilt u een PayPal-werkkapitaallening aanvragen?

Werkkapitaal is een van de belangrijkste vereisten voor elk bedrijf. Zonder dit kan geen enkel bedrijf er zelfs maar aan denken om te beginnen. Van het inkopen van de grondstoffen tot het aan boord krijgen van de goederen voor verzending, het is in elke fase vereist. Om kleine bedrijven en startups te helpen, verstrekt de overheid daarom gemakkelijke werkkapitaalleningen.

Met hetzelfde doel is zelfs PayPal begonnen met het verstrekken van werkkapitaalleningen aan bedrijven. Maar het is veel waargenomen dat de lening steeds wordt geweigerd. De redenen hiervoor kunnen talrijk zijn, dus u moet ze kennen, zodat u niet dezelfde fout herhaalt en uw tijd verspilt.

Wanneer uw leningaanvraag door PayPal wordt afgewezen, ontvangt u een brief waarin wordt uitgelegd waarom deze is afgewezen. Als u er meer over wilt weten, kunt u ook contact opnemen met onze PayPal-klantenservice.

bellen paypal nederland

De werkkapitaallening van PayPal kan om verschillende redenen worden geweigerd. De brief die u ontvangt waarin de reden wordt uitgelegd, bevat meestal een foutcode. Maar van wat onze technische ondersteuning van PayPal heeft waargenomen, is het bedrijf nooit duidelijk geworden waarom hun aanvraag wordt afgewezen. De sollicitanten tasten in het duister.

Om u echter te helpen met dit dilemma, heeft onze PayPal-klantenservice enkele van de veelvoorkomende problemen verzameld die achter de afwijzing lijken te liggen.

  • Het bedrijf heeft zich beziggehouden met abnormale verkopen.
  • Verkoopinhoudingen of een openstaand saldo op de rekening van het bedrijf.
  • Onrealistische plannen over het gebruik van de nieuwe fondsen.
  • Onvolledige documentatie of onvolledig formulier.
  • Deelnemen aan een risicovolle, volatiele industrie.
  • Informatie kan niet worden geverifieerd uit betrouwbare bronnen.
  • Onrealistisch zijn over het bedrag dat u wilt lenen.
  • Te vroeg solliciteren na aflossen van de vorige lening.
Dit zijn enkele van de meest voorkomende redenen waarom de aanvraag voor een werkkapitaallening van PayPal wordt afgewezen. Houd dus de volgende keer dat u een lening aanvraagt rekening met bovenstaande punten. Vul je aanvraag in en wees niet onrealistisch over het bedrag dat je wilt lenen. Houd ook uw documenten volledig.

We zijn ons er terdege van bewust hoe cruciaal werkkapitaal is voor een bedrijf. Daarom, als u problemen ondervindt bij het aanvragen van een lening of als u nog twijfelt, aarzel dan niet om onze PayPal-klantenondersteuning om hulp te vragen.

U kunt contact met ons opnemen via e-mail, telefoon of live chat-ondersteuning. We beloven u de klok rond te helpen.

Comments

Popular posts from this blog

Paypal Contact Nederland